19 дек. 2007 г., 14:10

Идно време 

  Поэзия » Философская
543 0 8
               
                    Идно време

      Как искам, диря да оставя,
      по мъничко от мен следа...
      Ще дойде време, ще ме няма,
      но пак да съм със вас в беда...

      Искрата светла да припламва,
      в сърцата дарила заряд,
      и като факла да грея,
      с Вяра... в идния Ви свят...




   ( най-искренна мечта,
   за свидни любими чеда...)


© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??