17 авг. 2016 г., 21:31  

Игленик 

  Поэзия » Другая
430 0 3

Не ще да бъда. И не съм.
Не помня бил ли съм преди.
Живея не в света навън,
а в простичките си беди.

Но бил ли съм в далечни дни,
то те изтекли са. И знам,
че знак навярно не един
виси в небето неразбран.

За всяка простичка беда,
която здраво съм пришил,
една невидима игла
отляво простичко стърчи.
 

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??