10 окт. 2017 г., 11:21

Игра на думи 

  Поэзия » Любовная
653 0 0

Игра на думи

 

Отряза крилата на птица,

без нож.

Застреля ангел,

без пистолет.

Изпепели град с думи…

“Върви!”

“Не те обичам вече!”

© Иван Чорлев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??