23 февр. 2017 г., 10:39

Илюзия 

  Поэзия » Философская
577 0 1

Бях млада, бях романтичка,

залагах всичко на зара любов

бях лъгана, често оставах самичка

клоун в цирка наречен живот

Днес съм известна в бизнес средите

имам пари, не влагам любов,

отдавна станах заклета циничка

какво да се прави, филмът е нов.

Зрители много, приятели бол,

колкото искаш фалшива любов,

а аз философ, без грмче романтика

смея се сама на своя живот.

Балони илюзии, фалшиви аплодисменти,

палячовци много, в ритъм нов,

звънът на парите, красива илюзия

хайде купи си нещо истинско,

и с много цинизъм, наречи го любов.

 

© Дарина Станчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??