Бях млада, бях романтичка,
залагах всичко на зара любов
бях лъгана, често оставах самичка
клоун в цирка наречен живот
Днес съм известна в бизнес средите
имам пари, не влагам любов,
отдавна станах заклета циничка
какво да се прави, филмът е нов.
Зрители много, приятели бол,
колкото искаш фалшива любов,
а аз философ, без грмче романтика
смея се сама на своя живот.
Балони илюзии, фалшиви аплодисменти,
палячовци много, в ритъм нов,
звънът на парите, красива илюзия
хайде купи си нещо истинско,
и с много цинизъм, наречи го любов.
© Дарина Станчева All rights reserved.