13 янв. 2009 г., 11:20

Имам билет за рая 

  Поэзия
713 0 5
Имам билет за рая,
лилава панделка със звездичка
на ревера
и куфар с несбъднати желания...
Всички острови,
събрани в черна абаносова кутийка
с танцьорка на фламенко....
Обувките на дните извървях,
да стигна...
Сега...
Имам билет за рая,
лилава панделка със звездичка
и куфар...
ЗАМИНАВАМ!
Идваш ли?

© Росица Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??