13 ene 2009, 11:20

Имам билет за рая 

  Poesía
711 0 5
Имам билет за рая,
лилава панделка със звездичка
на ревера
и куфар с несбъднати желания...
Всички острови,
събрани в черна абаносова кутийка
с танцьорка на фламенко....
Обувките на дните извървях,
да стигна...
Сега...
Имам билет за рая,
лилава панделка със звездичка
и куфар...
ЗАМИНАВАМ!
Идваш ли?

© Росица Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??