2 апр. 2007 г., 16:15

Имам чувства 

  Поэзия
684 0 2

Срещнах те в трамвая
и реших да те опозная.
Харесах те, но ти май не.
Ти реши, че съм дете.
Може би съм простичко хлапе,
но имам чувства и мога да обичам.
Може и да ме боли.
Мога и да роня сълзи.
Но ти не го разбра, нали така?
Ще го разбереш, когато се разплача там, пред тебе някой ден.
Някой ден, когато си към мен студен. 
И тогаз ще видиш, че не съм и аз студена като тебе,
не съм ужасна, нито зла.
Ще го разбереш, ще видиш, ала късно май ще е тогаз!

© Мария Игнатова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря за съвета-ще се науча,има време!Благодаря ти,че си публикувала този стих!
  • чудесно е, че имаш чувства, но е добре да има чувства и за ритъм, форма и рима - за да се получи стих.
Предложения
: ??:??