18 июн. 2019 г., 16:35

Имаш ли смелост? 

  Поэзия
397 2 5

Имаш ли смелост, себе си да бъдеш,
да преследваш всяка своя мъничка мечта.
Имаш ли смелост, себе си да бъдеш,
да мечтаеш дори през нощта.

 

Имаш ли смелост, себе си да разгърнеш,
пред друг, чужд човек и
без да сваляш дрехи, гола да се чувстваш,
разказала за всяка своя съкровена мечта.

 

Имаш ли смелост 
или просто се страхуваш,
от своя стар другар света?

© Еленка Гишина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??