Казват, че в очите ми са скрити
всички пътища на този свят.
На слънцето лъчите, на нощта звездите.
Казват - името било ми Грях.
Казват, че покривам всичко с пепел
и мостове руша като за край.
Казват, че след мен небето не е светло.
Казват, че съм отрицание на Рай.
Аз следвам пътеките на моите ръце,
а от мене бяга всяка светлина.
Казват - имам много, не едно лице
и нося само страшна тишина.
Казват, че неразгадана нося страх
и от мене блика само тъмнина.
Казват - името било ми Грях.
Аз казвам - името ми е Жена.
© Марина Все права защищены