28 нояб. 2009 г., 01:11

In memoriam 

  Поэзия » Другая
480 0 0

Душата ми е храм

с белосани стени и камен под;

високите прозорци пускат светлина.

Душата ми е твоят вечен дом,

във който те очаквам аз.

 

Душата ми немей, душата ми ехти

от разлюляна тишина

и сенките измамно ми тежат.

Душата ме боли, душата ми гори;

защото и до днес не вярвам,

че я има вечността.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??