ИНФОАГЕНЦИЯ ЕЖеКа
/ Една жена каза /
XIII новина
Днес животът ни е "песен",
но това не означава лесен!
Цените ни са Европейски,
а доходите ни - Библейски!
Всеки от възторг "политва"
с тревичка, водичка и молитва!
"Храни се здравословно
и умирай бавно, бавно! "
/ Следва продължение /
© Мария Никленова Все права защищены