May 10, 2007, 5:10 PM

Инфоагенция ЕЖеКа 7 

  Poetry
559 0 3


ИНФОАГЕНЦИЯ ЕЖеКа

      / Една жена каза /

  
           XIII новина

Днес животът ни е "песен",
но това не означава лесен!
Цените ни са Европейски,
а доходите ни - Библейски!
Всеки от възторг "политва"
с тревичка, водичка и молитва!
"Храни се здравословно
и умирай бавно, бавно! "

                     / Следва продължение /
             

© Мария Никленова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??