7 дек. 2011 г., 18:54

Интимно 

  Поэзия » Любовная
694 0 4

Интимно

Аз съм влюбен в теб, любима...
Мойте чувства съм ти дал!
В моя стих ти търся рима...
В Седмото небе съм спрял!

Моя мила, ненагледна,
моля те на колена,
сгрей душицата ми бедна,
сподели с мен любовта!

Ти си мойта първа обич,
единствената на света,
С твоя чар ти ме зароби,
навярно и със любовта!

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??