Интимно
Аз съм влюбен в теб, любима...
Мойте чувства съм ти дал!
В моя стих ти търся рима...
В Седмото небе съм спрял!
Моя мила, ненагледна,
моля те на колена,
сгрей душицата ми бедна,
сподели с мен любовта!
Ти си мойта първа обич,
единствената на света,
С твоя чар ти ме зароби,
навярно и със любовта!
© Христо Славов Всички права запазени