16 авг. 2017 г., 07:01

Интимно 

  Поэзия
2667 22 31

Тази нощ ще се счупи на съня стъкленицата крехка.

Суховеят ще близне на пъпките мокрите устни.
И втвърдени от порив на нежност под ласките меки
ще разтворят те росни листа. И смола ще изпуснат.

 

Балдахинов воал ще разстели над ложето мрака.
В тъмноока ключалка ще свирне на гарван смеха.
Всяко мускулче в спазми ще сплита копнеж и ще чака
да забие върха си стоманен до дъно греха.

 

Тази нощ ще изпръхне по мене и сокът му кисел.
И от порива луд ще се буди на вятъра воя.
Тази страст няма думи, придаващи същия смисъл
на мига, в който всичко крещи, че съм цялата твоя.

© Jane Doe Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??