13 окт. 2010 г., 12:20

Иронично 

  Поэзия » Другая
871 0 4

Иронично

 

Да. Животът продължава –
нито хубав, нито лош.
Останахме във таз държава:
до мен си ти. Един Гаврош

до теб стои и си сглобява
парченца от разбъркан стих –
мечти, в които се вглъбява,
друг свят – добър и тих!

© Стефан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??