Oct 13, 2010, 12:20 PM

Иронично 

  Poetry » Other
869 0 4

Иронично

 

Да. Животът продължава –
нито хубав, нито лош.
Останахме във таз държава:
до мен си ти. Един Гаврош

до теб стои и си сглобява
парченца от разбъркан стих –
мечти, в които се вглъбява,
друг свят – добър и тих!

© Стефан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??