Исках да облекча болката ти,
когато те видях толкова потънала в тъга.
В тъгата отразена в образа ти
знаейки, че те губя...
Исках да облекча болката ти
дори и живота ми да умре...
направих така, че да се върне
въпреки че душата ми умираше...
И ти отиде, с който искаше
докато аз умирах от мъка.
защото тръгваше си -
мой живот - завинаги те губех.
© Антонио Все права защищены