3.12.2016 г., 21:28 ч.

Исках да облекча болката ти 

  Поезия » Любовна
591 0 0

 

Исках да облекча болката ти,

когато те видях толкова потънала в тъга.

В тъгата отразена в образа ти

знаейки, че те губя...

 

Исках да облекча болката ти

дори и живота ми да умре...

направих така, че да се върне

въпреки че душата ми умираше...

 

И ти отиде, с който искаше

докато аз умирах от мъка.

защото тръгваше си -

мой живот - завинаги те губех.

 

© Антонио Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??