27 июл. 2008 г., 23:52

Исках да ти го кажа простичко 

  Поэзия » Любовная
2564 3 39

Исках да ти го кажа простичко.

Дори без думи.

Днес си събрах багажа.

И си отивам.

Отдавна исках да те изгубя.

Исках да ти го кажа простичко.

Без да играем по Шекспир.

Вратата, когато затворя.

Не искам да си зад нея.

Не искам да слушам

плача,

молитвите,

вечните разкаяния.

На  отсрещната улица ме чака - другият.

Нали не искаш да го познаваш.

Исках да ти го кажа простичко.

Че ми  се гади  от твоите  неудачи,

драми и порция ревност,

за да доказваш, че значиш.

Исках да ти  го кажа простичко.

дори, по възможност, без думи.

Не съм те обичала - Стига.

Затворих вратата.

Камък падна днес от врата ми. 

 

 

© Наталия Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??