28 нояб. 2009 г., 14:33

Искам 

  Поэзия » Другая
639 0 0

"Искам"

 

Как искам твоята любов -

всяка част от мене да изгаря.

За теб на всичко съм готов.

Какво да правя? Какво да сторя?

 

Сутрин да се будя аз до теб,

да забравя всичко лошо.

Дай ми топлина, не студ и лед -

разтърси ме силно и мощно.

 

Следобед да се разхождаме из парка -

нека видят всички колко сме щастливи.

Да забравя какво е самотата и мрака

и слънчеви да са дните, не облачни, сиви.

 

Вечер да слагам глава на твоето рамо -

да затворя очи, притихнал от спокойствие.

Да дарявам любовта си на теб само,

а ти ме обгръщай с цялото си щастие.

 

Как искам само твоята любов -

да изтръпне всяка част от моето тяло.

Да не мисля за нищо, за света суров

и да слеем телата си в едно цяло.

 

28 ноември 2009 год.

 

 

 

Можете да видите клипа към текста на този адрес: http://vbox7.com/play:72201c12

© Георги Алексов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??