1 авг. 2009 г., 08:33

Искам 

  Поэзия » Любовная
592 0 2

По-добре от всички и от всичко,

чувствам твоята тъга в нощта...

Прерисувам образ неизмислен

в нежната, позната топлина...

 

Искам пак така да се усмихваш!

Да танцуваш без умора с мен!

Истинският трепет да не стихва,

да създаваш нещо всеки ден!

 

Моля се да имаш малко сили,

много воля, и копнеж, и страст!

Себе си да бъдеш искам, мило!

Над условностите имаш власт.

 

Искам да те скрия в мойте длани,

с шепи устните ти да слепя...

Да забравиш миналите рани,

пак да се намерим в Любовта!

© Бояна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Бубе, личи си, влюбена си до уши!Чудесен стих!БРАВО!!!
  • Искай и ще ти се даде!Но трябва да си го спечелиш.
    Хареса ми написаното. Браво!
Предложения
: ??:??