18 июн. 2007 г., 17:22

Искам 

  Поэзия
727 0 14
Искам  за тебе да съм
птиче - бяло лястовиче...
Злобата хорска от тебе
да отвръщам, с щастие
да те загръщам,
всичко черно в
бяло да превръщам...
Топло тебе да прегръщам,
чуствата си като листи на
книга пред тебе да разгръщам,
с очи да те поглъщам и
всичко в теб да преобръщам...

© Галя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??