Нищо особено... Просто лека носталгия за отминалата ми любов.
Искам да се влюбя пак в очите ти. Отведнъж и задълго.
Да си моята първа любов. Всъщност направо ЖИВОТ!
Искам да вярвам както тогава... в сърцето ти.
Да знам, че сладко тъгуваш без мен.
Искам да бъда щастлива, банална и глупава.
Несериозна и вечно расеяна. Все за тебе да мисля.
Искам въздишките си. По тебе естествено!
Да ме върнат далече... в нашата вечер.
Искам отново да галя косите ти,
да усещам вълнение, когато си с мен.
Искам да върна нежният пламък в ръцете си.
В ръцете, докоснали толкова в теб.
© Обичаща Все права защищены
мечти отминали като листата на есен..
очите ми скрити във вишните..
слепнали в сладостта на бурканчето..
Не се отказвай! загреби сМЕЛО!
и Твоето желание... нека захарта от вишните изцеди...