6 июл. 2008 г., 13:22

Искам 

  Поэзия » Любовная
783 0 4
 

Искам да бъда летният дъжд, когато вървиш.

Искам да бъда нежната песен, преди да заспиш.

Искам да спя в твоята прегръдка

и сутрин да се будя от твоята целувка!

Искам САМО твоята Любов!!!

© Стефан Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??