Jul 6, 2008, 1:22 PM

Искам 

  Poetry » Love
781 0 4
 

Искам да бъда летният дъжд, когато вървиш.

Искам да бъда нежната песен, преди да заспиш.

Искам да спя в твоята прегръдка

и сутрин да се будя от твоята целувка!

Искам САМО твоята Любов!!!

© Стефан Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??