2 нояб. 2011 г., 10:23

Искам да напиша стих 

  Поэзия » Другая
590 0 2

Искам да напиша стих,

да възпея небето,

звездите,

битието,

мечтите

и да кажа, че от любовта отпих.

Но не се получава,

колкото и да опитвам

и да продължавам...

.

Искам да покажа красота

с епитети и сравнения,

да изобразявам

преклонение

пред висши чувства,

ала не успявам...

стават само словоблудства.

.

Искам да ме чуеш точно ТИ,

където и да се намираш,

и да ми помогнеш

и да ме разбираш.

Точно ТИ,

надявам се да чуеш

и във стиховете сиви

да нахлуеш.

Да ги оцветиш,

да станат те щастливи.

Искам да ме чуеш точно ТИ...

където и да си.

© Светозар Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??