Искам да напиша стих,
да възпея небето,
звездите,
битието,
мечтите
и да кажа, че от любовта отпих.
Но не се получава,
колкото и да опитвам
и да продължавам...
.
Искам да покажа красота
с епитети и сравнения,
да изобразявам
преклонение
пред висши чувства,
ала не успявам...
стават само словоблудства.
.
Искам да ме чуеш точно ТИ,
където и да се намираш,
и да ми помогнеш
и да ме разбираш.
Точно ТИ,
надявам се да чуеш
и във стиховете сиви
да нахлуеш.
Да ги оцветиш,
да станат те щастливи.
Искам да ме чуеш точно ТИ...
където и да си.
© Светозар Петров All rights reserved.