Облизваш нежно гръбнака на страстта
и потръпва в очакване цялата ми кожа.
За първи път, признавам, искам да се съблека
и звезден дъх на гърдите да положа.
Нека опари те като сладострастен знак -
ще запомниш космическата траектория на ръцете ми.
И след всяка вълна ще искам пак и пак
вулканично да се сблъскат световете ни.
И в екстаз наблюдавам тази красота.
Колко нежност струи от мъжкото ти тяло!
Усмихва се на прозореца ми нагло сутринта,
а на мен от любов ми е прималяло!
© Пепп Все права защищены