12 mar 2010, 22:50

Искам да се съблека 

  Poesía » De amor
900 0 6

Облизваш нежно гръбнака на страстта

и потръпва в очакване цялата ми кожа.

За първи път, признавам, искам да се съблека

и звезден дъх на гърдите да положа.

Нека опари те като сладострастен знак -

ще запомниш космическата траектория на ръцете ми.

И след всяка вълна ще искам пак и пак

вулканично да се сблъскат световете ни.

И в екстаз наблюдавам тази красота.

Колко нежност струи от мъжкото ти тяло!

Усмихва се на прозореца ми нагло сутринта,

а на мен от любов ми е прималяло!

© Пепп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??