6 февр. 2007 г., 03:01

Искам те 

  Поэзия
1180 0 3

Как искам двама да посрещаме нощта прегърнати на лунна светлина,
да шепнеш нежно в моето ухо, да се заричаш, че ще си до мен в добро и зло.
А сетне с устни да те изгоря, със ласки страстни да те подлудя,
звезди милион над нас искрят, но не могат като тебе да блестят.

Но свърши се, зора изгря. Ти тръгна си, а аз останах сам да спя,
с надеждата, че пак ще се завърнеш и в нощ деня ми ще превърнеш.
Търся любовта ти от тогава, но, уви, за теб потънах във забрава,
крещя пред всички: ИСКАМ ТЕ сега дори за час, дори за два.

© Венцислав Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??