31 янв. 2008 г., 18:53

Искам те 

  Поэзия
667 0 11

Искам те! От нежност в огън да те преоткривам!

Искам те! От обич със звън да те покривам!

Искам те! С криле от слънце да те нарисувам!

Искам те! С надежда всяка мисъл да жадувам!

Искам те! От страстта ти полудяла да ревнувам!

ИСКАМ ТЕ!

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??