20 мая 2007 г., 22:41

Искам те... 

  Поэзия
1124 0 2
 

Искам те...

искам да усетя, че съм жива,

искам да усетя как боли,

искам и сърцето ми да бие лудо.


искам те...

искам да разчупиш сърцето ми студено,

искам да ми вдъхнеш топлина,

искам да останеш с мен сега.


искам те...

и ще го поватрям,

докато не дойдеш,

а когато си отидеш...

поне ще знам, че си е струвало

да се радвам и да страдам.


... и дъжда отново пак ще завали,

както спирал до сега никога не е.

Ела и спри го, ела бъди със мен -

тогава пак ще има дъжд, но топъл ще е той...


Замръзвам, а теб те няма

... и никой няма

и пустота ме завладява

Ела, спаси ме от това...

© Саэф Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??