25 февр. 2011 г., 22:24

Искам Те 

  Поэзия » Любовная
782 0 1

Не издържам повече.  Разбираш ли?

Да си толкова далече.

Искам да те докосвам, да ме докосваш.

Не издържам вече.

 

Искам да те усещам

тук - близо до себе си.

Да ми говориш. Да ме целуваш.

Да ме галиш с ръцете си.

 

Искам да те чувствам.

Дъхът ти в лицето ми.

Устните ти в моите.

Вътре във себе си.

 

Искам те.

Нежен и див, и опасен.

И мрачен, и ведър,

чаровен и страстен.

 

Искам те. Липсваш ми.

Така си далече.

Ела! Прегърни ме!

Не издържам вече.

 

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??