18 мар. 2010 г., 23:33

Искам те тук до мен 

  Поэзия » Любовная
852 0 1

Искам маска аз да сложа

и красива да е тя,

умело да прикрива

всяка паднала сълза.

Искам нещо да ти кажа,

тихичко да изкрещя,

с мълчанието си да те погубя

в тишината на нощта.

Искам просто аз да те докосна,

ала толкова далеч си ти...

© Гергана С Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??