Искам маска аз да сложа
и красива да е тя,
умело да прикрива
всяка паднала сълза.
Искам нещо да ти кажа,
тихичко да изкрещя,
с мълчанието си да те погубя
в тишината на нощта.
Искам просто аз да те докосна,
ала толкова далеч си ти...
© Гергана С All rights reserved.