28 авг. 2013 г., 21:21

Искаше много, а какво се получи... 

  Поэзия » Любовная
403 0 0

Искаше много, а какво се получи?

Стигна дотам, откъдето и тръгна.

Тъкмо да скочиш и нещо се случи.

Гравитацията надолу те дръпна.

 

 

За момент си помисли, че възможно е всичко?

С един живот да изживееш и многото други,

ненужни ти, непознати, далечни и чужди,

за сметка на собствения ти едничък живот.

 

 

Грешки допусна, напълно нормално е.

Ала надали твои бяха всичките те.

Грешки, които много отнеха ти,

но и много ти дадоха оттук занапред.

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??