Искаше много, а какво се получи?
Стигна дотам, откъдето и тръгна.
Тъкмо да скочиш и нещо се случи.
Гравитацията надолу те дръпна.
За момент си помисли, че възможно е всичко?
С един живот да изживееш и многото други,
ненужни ти, непознати, далечни и чужди,
за сметка на собствения ти едничък живот.
Грешки допусна, напълно нормално е.
Ала надали твои бяха всичките те.
Грешки, които много отнеха ти,
но и много ти дадоха оттук занапред.
Калин Вълов
www.kalin-valov.hit.bg
© kalinvalov All rights reserved.