Всеки търси комплименти
във сюблимните моменти.
Аз, понеже съм пичага,
отзовавам се веднага.
Искате да ви похваля,
егото да ви подпаля.
Пичът аз съм в тоз момент.
Е, ще взема и процент.
Знайте, кеф ще ви доставя
без въобще да се забавя.
Да, тирадата е скъпа,
ала, как ще ви изкъпа!
Нямате си вий представа
таз каква си е забава.
Вярно, сте си мангизлии,
но си правя с вас кушии.
Готин ми е словореда-
хваля ви през два-три реда
и затуй ще ми платите,
макар, намажа ще ви ските.
Той, поетът , за това е-
с думи за да ви омае.
А пък вие,със парите,
дано стоплите му дните!
© Георги Янков Все права защищены