18 мар. 2011 г., 12:39

Истина 

  Поэзия » Любовная
975 1 2

Думи тежки с теб си разменихме...

Очи извърнахме и замълчахме...

Тъгата в душите си прикрихме...

И да не се променя нищо... обещахме...

 

Но всичко промени се - и го знаеш...

Погледите, мислите, мечтите.

Брат ми беше, а сега какъв си?

Причината си за сълзите в очите!

 

Да те обичам мога - знаеш,

но не и нещо да ти дам...

Освен една любов - нечиста, грешна,

с която само ще се чувстваш сам...

 

Напред ще продължиш и ще успееш!

Ще срещнеш истинската си любов!

С цялата си нежност ще я сгрееш

и заедно ще бъдете до гроб!

 

Обичам те и искам ти да си щастлив,

затова от себе си ще те държа далече...

Но искам само миг един - красив,

който да ме топли вечер...

© Ирина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??