Истината
И истината има своята лъжа,
дори и тя обича да флиртува,
и някак си съвсем от суета,
намира време да хитрува.
За истината зная две неща,
че ти и аз сме толкова различни,
че независимо от общата мечта,
в живота си сме безразлични
към ставащото в моята глава,
към яростта обзела твоята душа.
Защото истината е една:
И ти, и аз сме в бездната сега,
на навика и на страха,
да бъдем себе си и на мига,
да кажем истината днес,
че трябва да се разделим
и знай, това не е протест,
а просто мъничко желание,
и в истината има основание
за щастие и смисъл нов,
защото
искам истинска любов!
© Манипулирам Все права защищены