22 окт. 2008 г., 12:42

Истината за мен 

  Поэзия » Другая
669 0 4

Истината за мен

лъжа е за вас.

В свят покорен

смърт е в нас.

 

 

Истината за вас

лъжа е за мен.

Истината съм аз -

от мисли – ум уморен.

 

Истината за час

убива миг запаметен.

Истината от нас

скрива дух спотаен.

© Деси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??