22.10.2008 г., 12:42 ч.

Истината за мен 

  Поезия » Друга
662 0 4

Истината за мен

лъжа е за вас.

В свят покорен

смърт е в нас.

 

 

Истината за вас

лъжа е за мен.

Истината съм аз -

от мисли – ум уморен.

 

Истината за час

убива миг запаметен.

Истината от нас

скрива дух спотаен.

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??