19 нояб. 2008 г., 13:21

Истински 

  Поэзия
794 0 31
Нека бъдем естествени.
Да захвърлим от душите си маските.

Нека бъдем естествени.
Да измием грима от лицата си.

Нека бъдем естествени.
Да горим греховете си с дрехите.

По парфюм да останем единствено.
Нека бъдем естествени.

Неподправени!
Влюбени!
Истински!

© Анета Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??