19 nov 2008, 13:21

Истински 

  Poesía
797 0 31
Нека бъдем естествени.
Да захвърлим от душите си маските.

Нека бъдем естествени.
Да измием грима от лицата си.

Нека бъдем естествени.
Да горим греховете си с дрехите.

По парфюм да останем единствено.
Нека бъдем естествени.

Неподправени!
Влюбени!
Истински!

© Анета Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??