4 июн. 2011 г., 12:36

Историята на едно раждане 

  Поэзия » Любовная
533 0 9

 

ИСТОРИЯТА НА ЕДНО РАЖДАНЕ

 

 

Вълните се оглеждаха в очите ти,

танцуваха със пулса на сърцето ти,

вятърът нескрито те опипваше,

а с него сме приятели от детството.

 

Тетивата на лъка ми се разтресе

с ритъма на морските вълни

и със стрелата на Амур пробих сърцето ти.

Без приятел съм сега. Но с хубав син.

 

 

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??