ИСТОРИЯТА НА ЕДНО РАЖДАНЕ
Вълните се оглеждаха в очите ти,
танцуваха със пулса на сърцето ти,
вятърът нескрито те опипваше,
а с него сме приятели от детството.
Тетивата на лъка ми се разтресе
с ритъма на морските вълни
и със стрелата на Амур пробих сърцето ти.
Без приятел съм сега. Но с хубав син.
© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados
!!!