2 сент. 2004 г., 18:01

It`s Me 

  Поэзия
1855 0 4

                 It`s Me

 

 

 Всичко, което мога да дам на  този свят

      It`s Me (Това съм Аз)

 Аз живея

    Аз обичам

Аз прощавам

    И отричам

   Аз съм си Аз

И само това е което мога да дам .

      В свят изпълнен с ужасни неща и много тъга

В който почти никога няма радост и веселба

     Аз мога само това-

Да се опреквам без вина,

     Да виждам само страх,безверие и суета,

И да сънувам без да спя..

    Но въпреки това –Аз съм си Аз

И само това е което мога да дам на света.

   Никой друг няма моето лице,

И на света такива очи имам само аз!

     Никой не притежава моите коси ,

И незнае какво е сърцето ми!

    Да! Всички сме еднакви на този свят,

Но Никой не е като Мен!

     Никой не живее Моя живот!..

И не може да ми диктува правилата

На Моята Игра.

    Никой не ме познава,

Толкова добре ,колкото се познавам Аз.

    Защото Аз съм си Аз –

И само това е, което мога да дам на света.

      Мойте ръце                 Мойте  думи

 Мойте    очи               Мойте  чувства

     Мойте  коси               Мойте мечти

Мойте   устни              Моят Дар

               Мойте стихове

                  Моята Музика

               Моята Душа....

Всичко, което мога да дам на света-

 

           It`s Me (Това съм Аз)

© Ивка Дикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Така си е - всички толкова много си приличаме, а всъщност мсе така различни. И наистина трябва да си повтаряме, че сме единствени, вместо да подражаваме на някой друг. Много хубаво стихорворение!
  • И на мен много ми хареса.6 от мен
  • много ти благодаря!написах го докато слушах една песен със почти същия смисъл но малко по възвишен.. не мога точно ад го обясня обаче се радвам че ти харесва
  • Много ми хареса идеята 6!
Предложения
: ??:??