17 мая 2012 г., 15:41

из "Малки парчетии" 

  Поэзия » Другая
831 0 1

 

Вятърът отвя листото.

И то усмихнато се радва на новия си свят.

А после дълго, вечно плака за своето изгубено дърво.

© Стоян Владов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??